Suflete pereche (The one) – John Marrs

by camichu

Dupa ce am citit aceasta carte, foarte repede, deoarece te face sa vrei sa afli ce se intampla, descoperi ca dragostea poate fi influentata, de exemplu ca atunci cand prietenii iti creioneaza adevarul lor despre o persoana care iti place sau nu, si ramai influentat de decizia lor.

Cartea prezinta povestea a cinci personaje care isi afla perechea potrivita de pe o aplicatie numita Potriveste-ti ADN-ul, aplicatie ce iti gaseste sufletul pereche. Dar, oare este bine sa aflii totul? Sa nu mai existe niciun mister, o intamplare , o coincidenta in ati gasi partenerul? O poveste pe care sa o spui la un chef prietenilor sau sa le-o spui copiilor…acel ceva care te face diferit de o relatie programata. Vom afla din aceasta carte…poate fi iubirea doar o iluzie?

Ideea, oarecum, apare in filmul Timer (2009) si intr-un episod din serialul Black Mirror, un subiect de exploatat. Se pare ca va aparea si o miniserie de 10 episoade a acestei carti pe Netflix. Vom vedea daca filmul va reusi sa aprofundeze acest subiect.

Lasa un Comentariu