Filmele horror bune sunt foarte greu de găsit, deoarece de multe ori urmează același tipar, iar fanii acestui gen sunt din ce in ce mai greu de mulțumit. Eu care nu am o predilecție către acest gen sunt și mai greu de multumit. De ce? Pentru că eu caut un film bun, indiferent de gen si vreau sa îl țin minte, nu doar să ma uit de dragul de a mă uita la ceva. Daca vreau ceva relaxant mă uit la o comedie sau la o acțiune.

Am așteptat acest film pentru că părea unul neobișnuit și l-am văzut pe platforme mai interesante, nu doar pe cele despre filme horror. Si înca ceva, îmi doream să îl văd pe Bill Skarsgård care s-a facut remarcat cu personajul Pennywise din filmul It – adaptarea reușită după romanul lui Stephen King.

Filmul incepe cu o coincidență bizară în care o femeie ajunge la o casă rezervată online și află că în același timp a mai fost rezervată de către un barbat care deja se afla acolo. Dacă această întâmplare ți se va părea ciudată, vei fi surprins când femeia descoperă ceva înspăimântător în beciul casei.

Un film care mi-as fi dorit să îl văd mai mult în cinema, datorită atmosferei intense și infricosătoare pe care o vei simți chiar dacă nu este un horror tipic din zilele noastre; adică cu sperieturi absurde, chiar daca nu e nimic de speriat. Povestea ia o turnura interesantă și te va tine captivat până la final și este un horror cu mult peste cele din ziua de azi – în care nu retii nimic ,ci te sperii doar pe moment.