Bună dimineața, toamnă! Ce pot spune despre mine este că am 37 de ani, un soț care mă susține și o pasiune mare pentru filme. Datorită acestei pasiuni am lucrat într-un cinematograf și pot spune că sentimentul de a privi filmele în cinema este unul care nu vreau să dispară.

Genul de filme preferate sunt dramă, crimă, thriller, psihologic, dar prefer orice gen de filme atâta timp cât sunt bune, nu contează limba în care sunt făcute, culoarea sau orice altceva.

M-am apucat de acest blog, în afară de insistențele soțului 😊, datorită unui film care m-a inspirat și mă gândesc întotdeauna când vreau să scriu, să fiu motivată chiar și când muncesc toată ziua la job. Filmul se numește Julie&Julia (2009) și ce am învățat din el este că perseverența de a face lucrurile pe care le iubești nu sunt în van și îți vor aduce împlinire în cele din urmă.

O a doua pasiune de care m-am reapucat este aceea a cititului, iar aceasta mă relaxează, mă distrage de la viața cotidiană, mă dezvoltă în gândire și chiar în modul de a relaționa.

În acest blog voi scrie atât despre filme cât și depre cărți care m-au impresionat sau am învățat ceva din ele, chiar și prostuţe, dar mi-au dat o stare de bine.

Fiecare ar trebui să își urmeze pasiunile și să nu le pună într-un cufăr și să-l arunce undeva în adâncul sufletului, pentru că atunci când va ieși la suprafață și va fi deschis, poate va fi mult prea târziu.

Este o nouă zi, o pagină care trebuie umplută cu o idee bună, o decizie de luat sau un gând frumos care va întregi un capitol din viața noastră, dintr-o serie de capitole care vor forma romanul nostru. Așa că, hai să începem!