Când vine vorba despre un film cu o temă pe placul meu, nu pot fi decat subiectivă. Cum este și The Fablemans (2022) – chiar o poveste aparte, pe sufletul meu. Cred că de mult timp am așteptat un asemenea film și nici nu mi-am dat seama că va mai veni. Pentru că trăim într-o lume în care nu se mai încurajează pasiunile, ci doar unele materii sau meserii care produc bani din start, că asta se promovează. Și cel puțin asa a fost și pentru mine, ca și copil și chiar în adolescență nu am fost susținută sa îmi urmez asa zis-ul hobby și este foarte greu ca apoi sa îți reiei cursul. Dar asta nu trebuie sa te împiedice în niciun fel, mai ales dacă motivația este mare.
Fableman – a fost pentru mine, aducerea bucuriei din copilărie în prezent. Un film care pleacă de la descoperirea placerii de a filma și ajunge la cea de a crea.
Spielberg este un mare povestitor și atinge, într-un lungmetraj de 2 ore jumate, punctele importante în drumul formării unui mare talent in regie- cum este el.
Actorii sunt toți foarte buni, dar Michelle Williams iese în evidenta și datorită rolului excentric ce i s-a dat și o face foarte bine.
Această peliculă extraordinară este despre cea de-a 7 arta, despre familie, despre adolescență și nu în ultimul rând despre urmarea unui vis. Un film magic, de văzut în cinema🎥❤️