Am vrut să caut un horror slab, de oboseală și când colo am dat peste un film mult peste așteptări. De ce? Fiindcă cu cât parcurgeam din el, mă tot fascina. Și mi-am zis..ăsta pare un film in stilul lui Stephen King și nu m-a surprins deloc la final când am aflat că este realizat după una din povestirile lui.

Povestea este despre un baiețel ce ajunge să îi citească din cărți unui bătrân bogat. Când devine un adolescent realizează ca începe să-l indrageasca pe bătrân și ii face cadou un IPhone foarte la modă în acea perioadă. Pana aici totul pare doar o dramă obișnuită și nicidecum ce va urma. Vei descoperi ca telefonul domnului Harrigan nu reprezintă doar o simplă conexiune, ci ceva mult mai semnificativ. Faptul că telefoanele ne ocupă de multe ori timp inutil, ar putea sa ne redeschidă ochii acest film.

Atât baiatul (Jaeden Martell – cunoscut din filmul It – 2017)  cât și domnul Harrigan (Donald Sutherland)  se completează excelent în această poveste misterioasă.

Un film ce m-a surprins în mod plăcut, cu o poveste ce te înfioară treptat și nu te lasă deloc sa dormi, fiindcă te captivează pana la sfârșit.