Socializarea, legăturile dintre prieteni, viața normală în general, mă interesează în mod expres și din acest motiv am ales acest film.

O miniserie făcută după cartea scriitoarei Sally Rooney care din ce am observat, deși nu am citit nicio carte de-a ei până acum, scrie despre relații interumane și povesti de dragoste complicate. Spun asta pentru că am văzut și o altă adaptare foarte reușită, serialul Normal People cu actorii Daisy Edgar-Jones și Paul Mescal care au fost perechea perfectă în această poveste de dragoste atipică.

În Conversații cu prietenii, subiectul este despre două tinere studente și prietene în acelasi timp ce își crează o legătură cu un cuplu căsătorit. Curând apar complicații din ambele părți. Frances, una dintre cele două prietene, este o persoană care pare distantă, timidă și greu de înțeles. În schimb, Bobby, prietena ei cu care a avut și o relație de iubire în trecut, este opusul ei, stăpână pe sine și foarte comunicativă.

Frances, are o înclinație către scris, iar din acest motiv cele două își umplu serile cu reprezentații de poezie într-un pub din Dublin. Spre surprinderea lor, o scriitoare cunoscută le remarcă și sunt invitate în casa acesteia pentru a se cunoaște mai bine. Acolo, ele descoperă că soțul scriitoarei este și el un actor cunoscut. După câteva întâlniri, Frances se îndrăgostește de el și au o aventură.

Oare dragostea dintre ei va fi adevărată sau cea din trecut o va ajunge din urmă? Te las să descoperi această poveste încurcată, cu trăiri interioare şi cuvinte nespuse, care putea fi mai simplă, dar este în natura noastră să ne complicăm viața😊

Un film care nu este la modă, considerat poate static, dar care mie mi-a lăsat un feeling bun. Cu siguranță voi citi următoarea carte a autoarei Sally Rooney. Miniseria se poate urmări pe HBO Max.