Am tot așteptat acest film, deoarece mai văzusem un film al regizorului Bogdan George Apetri Neidentificat care a fost ciudat în sensul bun al cuvântului și de rămas în minte.

Dar filmul Miracol o să ți se întipărească cu siguranță în minte – subiectul este forțe interesant, ca și în filmul precedent al regizorului, ca piesele unui puzzle, în care la final descoperi imaginea, și este una incredibilă.

Actrița Ioana Bugarin pe care o poți vedea în serialul românesc Ruxx, interpretează o călugăriță tânără care pleacă de la  mănăstire pentru a ajunge la un spital din Piatra Neamț. Înțelegem de la început că este ceva în neregulă și că nu pleacă  pentru un simplu consult, deoarece este ajutată din interior de către o călugăriță pentru a se strecura din mănăstire. Pe drum, ea se schimbă din hainele de călugăriță în haine de stradă pentru a ajunge la spital.

Nu voi lungi povestea, ideea e că la întoarcere are parte de un eveniment tragic iar de aici începe acțiunea și abia aștepți să descopreri , să vezi the big picture. Pentru a desluși întregul mister, apare în peisaj polițistul Marius Preda care va investiga acest caz.

Chiar dacă este un film trist, enervant și tragic…te trece prin multe stări, ești pur și simplu conectat iar asta înseamnă pentru mine un film bun.

Miracol este genul drama-crimă-thriller care te va ține în suspans până la sfârșit. Rolul polițistului îl joacă actorul Emanuel Pârvu, de care eu nu am mai auzit până acum, cu o interpretare excelentă. Cu siguranță voi mai urmări viitoarele proiecte ale regizorului Bogdan George Apetri, un regizor calitativ și de viitor. Filmul îl poți urmări pe HBO Max.