Fiind unul dintre regizorii mei preferati, Guillermo del Toro a reusit sa ma surprinda din nou cu un film de calitate, Nightmare Alley, un film ce va aparea in aceasta luna in cinematografe. Din distributie fac parte nume mari ca Bradley Cooper, Rooney Mara, Cate Blanchett, Toni Collette si Willem Dafoe.

Ce mi-a placut in acest film este atmosfera care este una intensa si te face tot mai mult sa te afunzi in scaunul de cinematograf, sau in cazul meu in patul conjugal. Este o poveste in care nu dezlusesti de la inceput despre ce este vorba si asta are un mare plus de la mine, pentru ca este un film complex cum rar se mai fac in ziua de azi.

Actiunea se petrece in anii ’40 intr-o lume in care circul este un mare balci, in care mintea umana este foarte usor de pacalit, daca stii metode generale ale firii umane. Dar oare, firea omului este intotdeauna caracterizata dupa anumite tipare , ca in psihologie, ti se pune o eticheta si atat?

Daca doriti sa vedeti un thriller psihologic extrem de bun si care sa va ramana in minte mult timp si dupa vizionare, acesta este filmul pe care il cautati.

Write A Comment