Nu am mai scris de ceva timp pe blog, dar având un pic de timp liber la job, am zis să scriu despre un film pe care l-am văzut aseară. Nu am plecat de la vreo așteptare, deoarece aveam chef de un film de Duminică, de relaxare. Citisem înainte că e o comedie și știind-o pe actrița Zoey Deutch, mi-am zis că e ce trebuie. Însă filmul n-a fost să fie exact ceea ce credeam.

Începutul este unul ușurel, în care personajul principal (Zoey Deutch) este neluat în seamă de către colegii de serviciu. Neavând prieteni, ea își dorește cumva să iasă în evidență, iar cum în zilele noastre netul poate face minuni, poți avea o idee de a te face cunoscut pe rețelele de social media chiar dacă nu ești cineva special. Ce își propune ea, este să pară că a călătorit la Paris, să își editeze și să posteze pe Instagram câteva poze cu ea fiind surprinsă în fața unor diferite cadre celebre…și wow, o grămadă de vizualizări. Cine nu iubește Parisul în America?! mai ales că este menționat în aproape toate filmele în care apare un oraș din Europa. Numai că, la câteva minute după ce face postarea, în Paris se întâmplă atacuri teroriste cu bombe fix în aceași zonă în care apare ,,nevinovata’’ postare. De aici urmează să aflăm la ce poate duce o minciunică.

NOT OKAY este un film care mi-a plăcut și de la care poți învața foarte multe lucruri. N-a fost comedia dorită, în schimb a fost drama bine primită. Se poate vedea pe Disney+