Un afacerist bogat de 80 ani iși dorește ca numele lui sa apară pe ceva măreț, așa că investește într-un film și angajează o regizoare pentru a-i face moftul. Regizoarea folosește metode neconvenționale pentru a scoate ce e mai bun dintr-un actor. Ea alege doi actori dintre care unul celebru și unul cunoscut mai mult în cercuri restrânse. Ei încearcă să interpreteze doi frați care datorită unui accident au ajuns pe căi separate.

Dacă vor ajunge sa ducă la bun sfârșit acest film, în urma stilului actoricesc și firilor diferite, vei afla pe parcursul acestui film în care actoria își spune cuvântul.

M-am bucurat sa-i vad iarasi împreună pe Antonio Banderas și Penelope Cruz, la numai 2 ani de la drama Dolor y Gloria nominalizată la Oscar, a lui Pedro Almodovar.

Filmul este în stilul unei piese de teatru, cu puține cadre și actori ce își pun pe masă calitățile teatrale. Povestea în sine m-a cam enervat, dar nu la modul de nervi, ci pentru că rivalitatea și răutatea merg împreună și pentru că scopul scuză mijloacele este o expresie des aplicată în zilele noastre. Un film greu de judecat, ușor de ținut minte- ciudat si nebun 🎭