Așteptam de mult timp acest film, iar acum că l-am văzut pot spune că nu m-a dezamăgit in niciun fel, chiar mi-a depășit așteptările. Tot auzeam de el, la diferite festivaluri , într-o grămadă de topuri de filme apreciate și cum nu am vrut să știu nimic despre el, nu am văzut vreun trailer și asta dă câteodată un mare plus unui film, mai ales unui film foarte bun.

Pe scurt, povestea este prinsă în 12 capitole în care personajul principal este o tânară pe nume Julie. Este doar o parte din viața ei cu suișuri și coborâșuri, cu hotărâri impulsive, cu nesiguranțe, cu aventuri și cu dragoste – ce să mai – o poveste despre o viață ieșită din tipar, din viața ca la carte care oarecum te ,,obligă’’societatea. O poveste noncomformistă și actuală despre căutarea fericirii cu care am rezonat si m-am regăsit.

The Worst Person in the World – este o dramă psihologică remarcabilă atipică creată de regizorul Joachim Trier. Am mai văzut un film interesant și original în regia lui, Thelma (2017) pe care, de asemenea, îl recomand.

P.S : sper ca americanii să nu facă un remake (adică să strice), cum de altfel mă și aștept😊