După 6 ani de la filmul The Handmaiden a lui Chan-wook Park, apare acest film ,,cumințel’’ față de tot ce am mai văzut de la acest regizor coreean, fiind și unul dintre regizorii mei preferați. Cred că am așteptat prea mult și am fost prea entuziastă, deoarece nu a fost tocmai ceea ce așteptam. Asta nu inseamnă că nu este un film de văzut sau că este un film prost, nicidecum. Doar că eram obisnuită cu filmele lui mult mai controversate și cu un impact tulburător vizual. Aici și-a schimbat un pic perspectiva sau am văzut o altă latură a regizorului.

Povestea este una interesantă, în care un polițist investighează moartea suspectă a unui bărbat ce a căzut de pe o stâncă. Oare sa fie un accident, o crima sau o sinucidere? Polițistul o interoghează pe soția bărbatului decedat care îi lasă o impresie contradictorie iar în același timp intrigantă și incepe să o urmărească. Ce va urma este o încurcătură în genul lui Chan-wook Park, ce va fi dezlegată în deznodământul tragic.

Filmul mi-a lasat o senzație ciudată despre o dragoste imposibilă și cu o poveste greu de uitat. Decizia de a pleca – lasă într-adevăr urme adânci și este de o tristețe covârșitoare.