Este o zi ploioasă, așa că dorința de a scrie este una mare. Dar depre ce să scriu? o carte, un film?!…aceasta e întrebarea.

Mi-a venit în minte o carte citită săptămâna trecută numită “Ultimul mesaj” – de Laura Dave.

Am reînceput să citesc mai aprig odată cu începutul pandemiei. Tot caut blog-uri, recenzii depre cărți să văd ce apare mai interesant și am intrat pe blogul lui Reese Witherspoon, o actriță care mie îmi place foarte tare şi care mai și citește pe deasupra. Blog-ul se numește Hello Sunshine, având afişată la cartea lunii mult apreciata ,, Acolo unde cântă racii’’. În acestă lună va apărea și filmul cu acelaşi nume produs de Reese Witherspoon, despre care vom vorbi data viitoare.

Ultimul mesaj – este genul mister-thriller, o carte pe genul meu. Începe cu un cuplu Owen și Hannah, aparent normal, fericit. Owen are o fiică de 16 ani dintr-o altă căsătorie, iar ca în cele mai multe cazuri, fiica (Bailey), o urăște pe mama vitregă. Într-o zi el dispare și lasă soției un singur mesaj scris: Protejeaz-o. Rămânând singure, Hannah și Bailey vor putea ajunge oare la un compromis să meargă pe același drum să-l caute pe soțul-tatăl dispărut? Oare Hannah își va spulbera toate crezurile depre soțul ei? Cu cât vor apărea mai multe indicii, cu atât îţi vei pune mai multe întrebări.

O carte foarte ușor de citit și într-un ritm alert. Vei vrea să descoperi cât mai repede deznodământul, așa că este numai bună de citit într-o zi ploioasă.


ultimul mesaj laura dave