Cine nu a fost la o nuntă ?! Aproape toată lumea. Stai să faci o grămadă de pregătiri, să iasă totul perfect și de multe ori ceva, ceva ori nu iese ori nu-ți convine. Ăsta ar fi cel mai bun scenariu. În cazul de față, totul se termină cu un dezastru. Și asta îți vei dai seama doar din primele pagini. De ce? Fiindcă începe cu o crimă. Nimic mai sinistru, mai ales că este într-un moment care ar fi trebuit să fie de neuitat. Este de neuitat, dar în cel mai negativ mod cu putință.

Imaginați-vă o nuntă într-un castel pe nume Foley, situat pe o insulă îndepărtată pe coasta Irlandei. Pentru mine ar fi magnific, pentru alții ar fi terifiant. Este exact genul meu, deoarece îmi place intimitatea și din acest motiv am ales ca nunta mea să fie într-un peisaj de munte, unde cu drag voi reveni.

Lista de invitați este destul de mare, numai că autoarea a ales doar 5 invitați care să își spună povestea de viață înainte să se întâmple marea tragedie. Nu mai știu oridinea exactă, dar voi începe cu viitoarea mireasă, deoarece ea este în centrul atenției.

Jules este fondatoarea unei reviste de succes The Download.  Ea este frumoasă , inteligentă și are un caracter foarte strict cu angajații. Urmează să se căsătorească cu Will, de asemenea faimos, făcând parte dintr-o emisiune cunoscută sub numele de Supraviețuitorii. Înainte de nuntă, ea primește un mesaj de avertizare.

A doua pe listă este sora lui Jules. Olivia este o tânără de 19 ani cu problemele specifice adolescenței, dar și cu un secret ce o macină. Ea are o stare de neliniște și nu se poate concentra în această zi importantă pentru sora ei.

Următorul ales este Johnno, prietenul cel mai bun al mirelui, care este și unul dintre cavalerii de onoare, numai că este considerat neîngrijit, un pierde-vară, de către majoritatea invitaților, cumva nu se potrivește în acest mirific tablou.

Aoife este organizatoarea acestui ,,bal mascat”, deoarece nimic nu-i ceea ce pare. Ea locuiește împreună cu soțul ei în castelul Foley. El este chef-ul care se va ocupa de bucatele invitaților.

Hannah este soția prietenului cel mai bun al lui Jules. Ea simte că este ceva mai mult decât o simplă prietenie între cei doi.

Oare cine este criminalul și cine va fi omorât? Vei afla cu siguranță citind această carte a autoarei Lucy Foley. Ea are un stil plăcut, modern și ușor de citit, ce te va face avid după aflarea deznodământului, fiindcă vei avea mult de așteptat😊 Recomand celor pasionați de lecturile mistery&crime.

lista de invitati